Kerstcatering 2019 van Restaurant Campman

Kerstcatering 2019 van Restaurant Campman

Over ruim een maand is het alweer zover: Kerstmis. Een tijd van gezellig samenzijn met familie en vrienden, ontspanning en lekker eten. En voor dat laatste zijn we u bij Restaurant Campman graag van dienst. Tijdens de kerstdagen is ons restaurant gesloten, maar u kunt wel gebruikmaken van onze kerstcatering.

Feestdagen zonder kookstress

Om ervoor te zorgen dat u de feestdagen zo ontspannen mogelijk – en zonder kookstress – beleeft, gaan wij voor u aan de slag om de heerlijkste gerechten te bereiden. Wat dacht u van een wildbouillon met winters garnituur of een overheerlijke, huisgemaakte wildstoof met cranberry compote? U kunt uw bestelling tot uiterlijk 19 december 2019 aan ons doorgeven. Op 24 december kunt u uw kerstgerechten tussen 14.00 en 17.00 uur bij ons ophalen.
Bekijk hier alle gerechten en de bestellijst voor onze kerstcatering.

Huisgemaakte salades voor de jaarwisseling

Wilt u ook tijdens oud en nieuw genieten van lekker eten? Speciaal voor de jaarwisseling maken we voor u verse, rijkelijk opgemaakte salades, waaronder een vegetarische waldorfsalade en huzarensalade. Geef uw bestelling voor 28 december 2019 aan ons door, zodat u deze op 31 december tussen 11.00 en 12.00 uur bij ons op kunt komen halen.
Bekijk hier alle salades en de bestellijst voor de jaarwisseling.

Openingstijden tijdens de feestdagen

De keuken van Restaurant Campman draait rond de feestdagen op volle toeren, maar met de kerst en oud en nieuw is ons restaurant niet geopend. Wij zijn gesloten op de volgende data:
– Woensdag 25 december 2019
– Donderdag 26 december 2019
– Vrijdag 27 december 2019
– Dinsdag 31 december 2019
– Woensdag 1 januari 2020

Restaurant Campman wenst u alvast fijne feestdagen en een voorspoedig 2020!